Citiraj:
Autor trouble
i3 je ionako moćniji procesor od bilo čega AMD ovog Fx serije(osim možda onog 9xxx) bilo u single threadu bilo u multithreadu.
|
Stari moj, pa ovo pas s maslom nebi pojeo. Ovo je ona kategorija za stavit u potpis ili onu marijovu fb stranicu sa pce izvalama.
Što se tiče bf3 i bf4 mp, pogotovo ako pričamo o 64 igrača bilo koji i3 se ne može nositi sa fx 6300, taj scenarij može napraviti dobar coreload na 8 jezgri i jedan i3 to ne može iznijeti i da ima duplo jače jezgre (a nema). Linkao sam ti gdje zadnji i3 ima padove gpu uage na 59% sa r9 280x, a cca 70% je neki prosjek. Ljepio sam ti crysis 3 singleplayer testove i to iz 3 različita izvora gdje i3 ivy ima cca duplo lošije performanse od octa vishere i to sa hd7970 i gtx 680, a gpu toga ranga su danas praktično mainstream... Imaš na yt detaljne testove momka (traži i3 severe bottleneck) sa gtx 670 (dakle gpu otprilike kategorija r9 380) gdje ima jebački slabije performanse nego sa i7 u crysis 3...
Ja znam da ćeš ti i dalje tupiti po svom, ali budi malo realan, ljudi su došli po savjete a ne viceve