View Single Post
Staro 20.10.2015., 10:14   #4
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Zasto ne inventurni broj racunala na koji ces osobno vezati licence, tipa PC-012554 (licenca MSOffice 2k14 xxxxxxxxxxxxx i sl) i kasnije samo pogledas svoj log (koji je u oblaku npr) i vidis za racunalo PC-012554 koje su licence aktivirane?
To ti nista ne znaci ako vezes sve licence s jednim microsoft email accountom, onda su pod njim izlistane licence od novije prema staroj. A zadnji put kad sam gledao to je napravljeno toliko retardirano da ne mozes vidjeti koja je licenca pod cim, ne moze se serijski broj vidjeti.

Amaterizam samo takav, ali vise ni ne ocekujem od njih, office 365 je ludost platis jednom licencu i imas je 5 u vise godina ili office 365 gdje u tom periodu 3-4 puta preplatis istu licencu. Office 2007 je jos funkcionalan, a davno je izasao iskreno ne zanimaju me promjene boja u officu ili debilana danu officu 2013 moras pogledati video prije instalacije i plus aktivacija Microsoft racunom, koje prcanje u mozak.