View Single Post
Staro 20.10.2015., 10:46   #663
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Joooj drz nedaj htio sam ovo htio sam ono. Lik linka link/igru ono koja je sa svim navedenim procevima igriva. Znaci totalni ROFL. Uvjeren kako je bitna CPU snaga za gaming. Rano ujutro lupam glavom u zid. Od i3 ili ti od fx4300 da pratis teme sve se da lepo igrat 1080p. To kaj si si ti zavrtio briju u glavi i paljene frapsa i gledanja dali je ko na grafu 53 ili 48 a graficka je 7970, mogu ti samo rec, nema ti spasa u nacinu razmisljanja.

Naravno da ako Jozica gleda izmedu Pentium G i i3 da ce uzet i3 kristalno jasno ko dan.
No tvoji komentari i dalje nasmijavaju i zabrinjavaju.

Znaci taj multitreding to je pojam koji tebe muci. Ti prvo moras shvatit ili bi si mogo kupit PC tipa AMD pa vidjet da ako ne palis fraps da sve igre mozes igrat bez beda i da razliku neces niti primjetit, kao sto je drug brko reko razlika je kao da autoputom ides 235 ili 240. Kada shvatis da mozes sve igre igrat na bilo kojem procesoru danasnjice, onda ide shvacanje pojma multitreding. To ti je ovako nesto. Sad ti meni objasni, ako je multitreding toliko superioniji i bolji na i3 TE KAZES i3 "brzi" od AMD, ZASTO onda on ne moze radit stvari poput ovih?

Koliko god pokusavas bit sarkastican i dokazat neku svoju poantu recenicama
Citiraj:
idim da bug ekipa nezadrživo prodire na naš nekoć normalan forum
zapravo pokazujes, kada izbacujes ovakve komentare da je tebi mjesto iskljucivo tamo, dok sjedis iza na klupi skolskog, motas ko zna sto, kaj te lupa ocigledno na sve strane