View Single Post
Staro 20.10.2015., 09:20   #530
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Evo krenuo sam sa ova dva nova tree-a, dakle švapske CA i ruski DD. Ruske DD nisam puno igrao (sad sam na t2) ali me ugodno iznenadiše. Sranje torpeda, sranje range ali topovi odlični s velikim rangeom za DD i potrebna je posebna taktika. Zabavni su mi skoro kao Minekaze, odn. daleko zabavniji od ostatka ekipe. Strašno su brzi, vrlo vrlo okretni. Zanimljivi....A njemačke krstarice. Ha!....što reći, sranje oklop, topovi koji ne rade skoro nikakav damage (pogotovo HE) dok je sa AP lutrija...brzi su za CA ali imaju slabi AA...veliki ROF ali kaj znači kad u partiji roknem 200 pogodaka s Kolbergom a damage patetika a o potapljanju mogu samo sanjati ili ako rokam s još dvojicom jednoga. Sranje i frustracija...I onda kasnije sa Myoko uletim u fajt protiv ekipe koja imala jednog Admirala Hippera (wallet warrior)....on je prvi potonuo (uz moju pomoć)...bahah.. sad razmišljam jel ima smisla uopće grindati dalje te njemačke krstarice...možda do Konigsberga ili Nurnberga i to je to...Valjda će im biti BB bolji ali sumnjam da ću to doživjeti od rusa.
Tvrdi je offline   Reply With Quote