početkom 8 mjeseca kupio sam tablet u extreme digitalu putem interneta. Nemaju poslovnicu u RH sjedište im je u mađarskoj. Tablet je došao i takoreći nakon 2 sata upotrebe ne radi više. Susatav se ne pokreće, upalim ga, na ekranu piše ime tableta i to je to,ne pokreće sustav. Posalo sam im mail, kontaktirali su me i napisali da će kurirska služba doći uzeti tablet. Došli su i za 10 dana vratili mi tablet u istom stanju u kakvom sa ga poslao . Ne radi, poslali su i neke slike oštečenja ali to nije taj moj tablet. Nešto piše na mađarski meni nerazumljivo i vieše ne odgovaraju na mail. Samo automacki odgovor kontaktirat ćemo vas.
Žalio sam se preko ministarstva i evo nakon mjesec dana odgovor
vezano za Vaš slučaj, zaprimili smo odgovor trgovca.
Naime, Extrime Digital je odgovorio kolegama iz Mađarske da je proizvod bio rastavljen od strane treće osobe, što znači da je već netko pokušao popraviti proizvod a što im je potvrđeno i od strane stručnjaka, te iz razloga ne priznaju garanciju i nisu popravili proizvod. Također, trgovac tvrdi da je navedeno napisano u jamstvenom listu.
Slijedom navedenog, kolege iz Mađarske nas obavještavaju da trgovac odbija izvršiti povrat novca te da ukoliko se ne slažete s navedenom tvrdnjom Extrime Digitala, da ste sami rastavili proizvod i pokušali ga popraviti, da biste dokazali suprotno, potreban Vam je dokaz stručnjaka, odnosno stručno mišljenje. Međutim, kolege naglašavaju da su mišljenja da i ako biste pribavili mišljenje stručnjaka, da trgovac isti najvjerojatnije ne bi prihvatio te bi inzistirao da se slučaj dovede pred sud.
Nikad više