View Single Post
Staro 20.10.2015., 01:33   #7075
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Moja topla preporuka Xiaomi Redmi Note 2, stvarno odličan mobitel.

Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova

Xiaomi Redmi Note 2

Pros: Dizajn, performanse, materijali

Cons: ekran nema zaštitu od grebanja (obvezna kupovina zaštitnog stakla?), cijena u RH
Ima Gorilla Glass 3 (točnije njihovu verziju istog) ne sjecam se imena, ako ga uzmeš iz honorbuy dobijes i free foliju za ekran, a ako ti ni to nije dosta, isprsiš se, vikneš UH!, baciš na stol 10 kuna i naručiš si glass screen protector..a ako ni to nije dosta, daj mi milju pa ti ja izvučem iz garaže iskrin telefon..nije bezžičan al možeš s njim čavle zabijat. -->
Citiraj:
Autor Natasa_24 Pregled postova
Molim preporuku za best buy mobitele do 210$ (190eura), uvjeti: 2GB ili 3GB RAM, ekran 5-5.5'', solidna baterija (barem da izdrži 1 i pol do 2 dana), tanak, gorilla corning glass ili neko pojačano staklo, možda po mogućnosti dostava iz EU skladišta. Hvala unaprijed na sugestijama i pomoći. Za ono su mi zapeli Kingzone N5 http://www.dx.com/p/kingzone-n5-mt67...8#.ViNw4m7M8_R i Oukitel K4000 http://www.dx.com/p/presale-oukitel-...7#.ViNFd27M8_Q. Ako netko ima neku drugu preporuku, molim za pomoć. Hvala

Moja topla preporuka Xiaomi Redmi Note 2, stvarno odličan mobitel.

Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova

Xiaomi Redmi Note 2

Pros: Dizajn, performanse, materijali

Cons: ekran nema zaštitu od grebanja (obvezna kupovina zaštitnog stakla?), cijena u RH
Ima Gorilla Glass 3 (točnije njihovu verziju istog) ne sjecam se imena, ako ga uzmeš iz honorbuy dobijes i free foliju za ekran, a ako ti ni to nije dosta, isprsiš se, vikneš UH!, baciš na stol 10 kuna i naručiš si glass screen protector..a ako ni to nije dosta, daj mi milju pa ti ja izvučem iz garaže iskrin telefon..nije bezžičan al možeš s njim čavle zabijat.

Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 20.10.2015. u 01:46.
Brown Acid je offline