Citiraj:
Autor Mar
Da, pa imate prije.
Već se mislim nabaviti oringove jer me bottom out malo nervira  Ili naučiti tipkati bez bottomiranja - nije problem za slova, ali za space i backspace malo je.
|
Vjerojatno je već razlaufana na tim tipkama ... ipak je polovnjača, mora se čuti
Neka neka, još malo gumice i silikona, ma bit će ko nova
Btw jel se vide oni glatki tragovi na tipkama ?
Citiraj:
Autor Mar
Najbolji miš dosada, prevrh!
Dugo sam vrimena ima MX Revolution i onda mi se srce iskidalo kad sam ga ubio, a MX Performance iako nije loš, jednostavno nije bija prava zamjena. Ovo sad je pravi nasljednik Revolutiona.
Napokon su vratili automatski clutch kotačić, geste su fora, customizacija je brutalna i paše u ruku ka saliven, čak bolje od Reva (a MX Performance je najlošiji po tom pitanju).
|
Kada sam nedavno probavao Performance MX i Mastera, sve sam u živo u detalje provjerio. Osobno baš i ne volim prevelike miševe pa mi je Perf nekako bio lakši za rukovanje, a i ima sve custom gumbiće koje treba imati. Mijenjaju mu se baterije - što mi je must have za svaki bežičan miš, od kada sam se opekao na prošlom sa integriranom baterijom.
Kod Mastera me najviše živcira ovaj bočni kotačić i bočni naprijed/nazad gumbići koji su postavljeni tako da ih svaki drugi put krivo stisneš tj. loša pozicija (što mu mnogi zamjeraju).
One konekcije putem BT mi nisu potrebne, ali eto vjerojatno nekom koriste
Pogledao hrpu recenzija, iskustava korisnika, foruma i nakon što sam se već odlučio za Perf MX, još iz fore pitam jednog dugogodišnjeg prodavača u Linksu što misli o ovom Masteru, pošto se oni stalno igraju s tom periferijom ... veli on meni
"Nije to to. Zemite si Performance."
Nakon toga nisam više oklijevao
Citiraj:
Autor xulos
propisnih 200 evradi 
|
A jbg ipak je to komad željeza

... pa nebum valjda za onog plastičnog Logitecha tolko dao

Prezadovoljan,
vrijedi svake lipe