19.10.2015., 22:24
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor nino
Svaki dan prodjem do It i nazad kroz 2-3 tunela, komad autoceste, brzu cestu i recimo normalnu cestu. Bas je ovih dana kisovito, vidljivost smanjena ali i hrpa auta sa pozicijama, nekakvim led "upaljac" svjetlima, a bogami gro vozaca bez svjetla vozi i u tunelima cak, pa kad mu zablendas cudi se ko pura dreku.
Kako sisoje kaze, ne da ga ne vidis, nego bi ga prije osjetio nego vidio.
Imam stalno slovenski radio 1 upaljen, dobra muzika, i javljanje di su radari.
Stalno ekipa zove u eter i pizdi na vozace sa pozicijama i bez svjetla sto voze.
|
Ja idem dosta često relacija PU-Kopar-Trst...moram reći da barem u Trstu kada u tunelu netko nema upaljena svi mu blendaju  ...ili se to meni samo potrefi
Citiraj:
Autor Burko
u istu kategoriju stavljam i vozace Audija 80 i 100, te prvih A4 i A6. sve dimi ko' blesavo, ostavljaju se auti sa strane ceste, nema osnovne kulture, nema vozacke kulture - ali je vazno da se vozi ŠVABA. koji se raspada......
|
Slažem se sa ovim, danas mi je Audi 80 odlučio stati nasred ceste da propusti nekoga tko još nije niti krenuo izlaziti (inače lik izlazio sa nekog parkinga koji to nije, nego preko trotoara)...zamalo sam se zabio u njega, vozio "samo" cca 300 kg tereta, ali mokra cesta..sa time da u poslovnom furgonu ne jebem živu silu, neka se netko zabije ako hoće 
|
|
|