View Single Post
Staro 19.10.2015., 12:18   #514
grabber
Banned
Moj komp

grabber's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Slabo je to. Dual core i 1Gb rama nisu neka snaga da bi Android glatko radio. A ni GPU nije bajan. Ukratko: zastarjela platforma.
To iz iskustva ili nabadaš ??

Nastranu, iz osobnog iskustva, a probao sam na njemu i Android i OpenElec i Enigmu2...mogu se složit sa tobom Android može bit laggy kad ga se natrpa aplikacijama. Zapravo ako imaš mob srednje ili donje klase natrpaj ga, isto ti neće bit brz. Ali android sa browserom i nekoliko osnovnih aplikacija i emuom radi odlično. Treba samo znat posložit kako spada.

Za weteka preporučam ili OpenElec ili enigmu2. Openelec nije baš za svakog korisnika jer treba malo vremena i znanja da se podesi satelitski dio sa listom kanala i emuom.

Ali zato je po meni broj 1 za Weteka enigma2 sa integriranim Kodijem, i to u nand flešu. Za gledanje tv-a enigma2 nema premca...ko se imalo konta zna da je to to. Integrirani kodi radi savršeno sa svim add-onsima. I sve to na jednom daljincu. I radi superbrzo.

Jeftin i nadasve zabavan stroj sa odličnom slikom. Naravno u gabaritima 1080p 60 fps rezolucije. Da ne spominjem da možete imat u nand flešu android, a na sd kartici enigmu2 ili openelec. Znači multipraktik
grabber je offline