View Single Post
Staro 19.10.2015., 09:52   #520
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
@ gnujko: Di si iskopao informaciju da će se dobit XP za avione? Nemrem link nać, a i na poslu sam pa ne mogu previše tražiti. Mislio sam izbjeć hull C, ali ako je tako onda definitivno idem na taj upgrade jer bolje poskidat avione koji su te otkrili a hull C ima solidan AA.

Definitivno bacim usporedbu, iako sumnjam da će išta nadmašiti Minekaze-a koji je po meni a vidim i mnogima najbolji DD u igri (zato i nerfan na 7km torpeda). Neki dan sam uletio iza neprijateljskih linija i terorizirao 2 Wyominga + 1 Langley. Nema aviona / spottera da vide torpeda i sva tri su spavala sa školjkama. Nekoliko borbi već sam sa Minekazeom potopio 3 BB-a. U zadnjoj igrao sa koma timom gdje su ta 3 potopljena BB-a bili jedini killovi na našoj strani.

Mislim da je Minekaze sa Concealment Expert skillom najopasnije oružje na mapi. Kad doguram s kapetanom do tamo možda se vratim na taj DD. Manje aviona na nižim Tierima.

@ BladeRy: da, definitivno OP za Cleaveland i taj skill. To više koristim za gađanje drugih Cleavelanda koji me s te udaljenosti ne mogu dohvatiti. Nikako BB jer sam ona j. Ježa ako me recimo Nagato sa svojim 403mm nacilja. Najveći bonus je dodatni domet na sekundarnim topovima + još bolji AA (pogotovo kombo sa AA Guns Modification 2), i kada bježiš od BB-a ili krstarica višeg Tiera možeš i dalje uzvraćat paljbu. Još da mi ne unište 3. kupolu svaki puta bilo bi super.

EDIT: Razmišljam zamijenit AA Gun Modification 2 sa Secondary Battery Modification 2 da si povećam domet sekundarnih na 5,7 km, i preciznost jer mi i ovako razbacuju granate ko da mi posada ima 3 promila u sebi.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 19.10.2015. u 11:08.
T}{OR je offline   Reply With Quote