View Single Post
Staro 18.10.2015., 19:35   #512
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Znači ako sa Clevelandom skineš carrieru sve avione, to nije support jer ti nisi dobio XP za to, bez obzira šta će cijeli tvoj team profitirat od toga ?
Kužim šta hoćeš reć, ali to šta tebe brine nije pitanje supporta nego vlastite koristi
Jednostavno je, igras za exp i lovu, ako poskidas sve avione, tvoj tim dobije rundu. Ti ne dobijes nista expa i love. Ok.
Ako tvoji izgube rundu unatoc tome i potope te, imas samo trosak popravke broda. Eventualno si mogao vise pomoci napravit negdje drugo gadjajuc brodove.

Znaci sistem kao u WOT prije nego su stavili da scoutanje donosi exp ako ti scoutas metu a ona prima dmg. Zar nebi bilo normalno da brod koji je poskidao dosta aviona, koji su defacto dmg dealeri od carriera, dobije exp za njih. Ovako igras 20 minuta, vrtis se oko carriera, i dobijes nula exp/love. Gubljenje vremena. Da bi napredovao u igri treba ti lova i exp, bez toga koja je korist.

Citiraj:
Autor T}{OR
Osobno mislim da ne treba ni ići preko T7, eventualno T8 jer je u srednjim T6-7 po onom što sam ja vidio najveća zabava. Ionako T10 brodovi imaju domet preko 20km, mislim da tu i balans igre bježi. Lako moguće da sam u krivu.
Tako nekako, mene sa Mogami baca redovito u tier X igre, svi imaju veci domet od mene, ko me pogleda, citadela me. Uglavnom samo vrebam one jadnike koje je MM zajebucno kao i mene jer je to jedino sta mogu napast. Da ne govorim o idiotizmu tipa kako me netko pogodi u dupe dok bjezim i unisti mi turete sprijeda na brodu... go figure.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 18.10.2015. u 19:49.
BladeRy je offline   Reply With Quote