Citiraj:
Autor BladeRy
A da ne govorimo kako je support igranje beskorisno, jer ako cuvas svoje BBove il nosac i skines 50 aviona u borbi, dobijes kitu od expa, a oni naprave dmg na brodove i dobiju pun exp. Cime ti isplacujes onda popravak broda? Scounting ti ne donosi pare, support ne donosi pare...samo dmg donosi pare. Teamplay promocija na djelu.
|
Znači ako sa Clevelandom skineš carrieru sve avione, to nije support jer ti nisi dobio XP za to, bez obzira šta će cijeli tvoj team profitirat od toga ?
Kužim šta hoćeš reć, ali to šta tebe brine nije pitanje supporta nego vlastite koristi
Citiraj:
Autor T}{OR
Osobno mislim da ne treba ni ići preko T7, eventualno T8 jer je u srednjim T6-7 po onom što sam ja vidio najveća zabava. Ionako T10 brodovi imaju domet preko 20km, mislim da tu i balans igre bježi. Lako moguće da sam u krivu.
|
Iz vlastitog iskustva, "najslađi" je T6.
Ja imam dva T8 broda i često upadam u sranja s njima jer je matchmaker napravljen da te miješa sa protivnicima do 2 tiera razlike, šta znači da često upadam u partije protiv Yamata, Montane, Midwaya, itd. i protiv njih nemam šanse.
Sa T6 ćeš češće dobivati "normalne" protivnike, čak i koji tier niže. Jeftini za održavanje, a uz zastavice donose dosta XP-a i love.