View Single Post
Staro 18.10.2015., 19:28   #511
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
A da ne govorimo kako je support igranje beskorisno, jer ako cuvas svoje BBove il nosac i skines 50 aviona u borbi, dobijes kitu od expa, a oni naprave dmg na brodove i dobiju pun exp. Cime ti isplacujes onda popravak broda? Scounting ti ne donosi pare, support ne donosi pare...samo dmg donosi pare. Teamplay promocija na djelu.
Znači ako sa Clevelandom skineš carrieru sve avione, to nije support jer ti nisi dobio XP za to, bez obzira šta će cijeli tvoj team profitirat od toga ?
Kužim šta hoćeš reć, ali to šta tebe brine nije pitanje supporta nego vlastite koristi

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Osobno mislim da ne treba ni ići preko T7, eventualno T8 jer je u srednjim T6-7 po onom što sam ja vidio najveća zabava. Ionako T10 brodovi imaju domet preko 20km, mislim da tu i balans igre bježi. Lako moguće da sam u krivu.
Iz vlastitog iskustva, "najslađi" je T6.
Ja imam dva T8 broda i često upadam u sranja s njima jer je matchmaker napravljen da te miješa sa protivnicima do 2 tiera razlike, šta znači da često upadam u partije protiv Yamata, Montane, Midwaya, itd. i protiv njih nemam šanse.

Sa T6 ćeš češće dobivati "normalne" protivnike, čak i koji tier niže. Jeftini za održavanje, a uz zastavice donose dosta XP-a i love.
Neo-ST je offline   Reply With Quote