View Single Post
Staro 18.10.2015., 13:58   #9
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Kako sad to ? Tamo na SATA litaniji tvrdis da si na XP iskljucivo jer imas neke stare programe koji ti rade samo na XP o ovdje tvrdis da si na w10 ?

No ok.. shvacam problematiku. Moja baba ima 84g i isto se svako malo tako pogubi.
Očito nisi čitao pažljivo. Instalirao sam Win 10 prije 5 dana upravo iz ovog razloga.

A imam i instalirani Win Xp PRo x32 jer imam i neke programe koji rade na tom OS. I gdje je problem? Očito imate problema sa čitanjem i razumjevanjem napisanog i volju za svađanjem, a ne razumijem koji je tome razlog?

Možda je problem u tome što mlađe generacije nisu u školi naučile ispravno čitati sa razumijevanjem napisani tekst, ali nisam ja tome kriv ima večernjih tečajeva pa ponovo u školu.

A vidim i da je problem pročitati s razumijevanjem ako netko napiše više od 3 rečenice.

Na žalost nije sve samo grafika i sličice i PC igre, ima u životu i ozbiljnih tema!

Da si pažljivo čitao nije problem u SATA litaniji već u BIOS i socket 775 ploči i pripadajućem kontroleru, kao i kapacitenijim diskovima (HDD) koji su izašli par godina nakon što se ta ploča prestala proizvoditi, što ne povlači da se takvi diskovi ne mogu koristiti na toj ploči. Dok sam imao Win Xp Pro x32 takvi diskovi nisu dolazili u obzir. Promjenom OS na Win 10 Pro x64 sada su i oni u igri. Da pojasnim ako nisi razumio što sam tamo pisao i skratim muke.

Ovdje je tema da sam bio nečijom odlukom i zakonom prisiljen nabaviti nešto što mi u biti ne treba da bih mogao dalje poslovati i da je monopolist uspio natjerati nekoga da mu kupi proizvod iako nije imao namjeru to učiniti!

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 18.10.2015. u 14:12.
sakomako je offline