Citiraj:
Autor sakomako
Gledaj ovo sad već pretvaraš u osbnu stvar!
Nadogradio sam OS na Win 10 i to zato jer sam baš zbog ovog razloga bio prisiljen iako nemam potrebe iz drugih razloga, to je bio jedini razlog da mi MS uvali novi OS.
S druge strane zanima me kako nije problem sigurnosti kada kupujem sa karticom na netu.
A što se tiče onoga što sam rekao mogle su banke razviti svoj vlastiti program sa sigunosnim protokolom koji nije vzan na sigurnosne protokole i certifikate OS, ali to košta, a ovako uvali trošak na klijenta.
|
Ja ne shvatjam vas pacijente koji zivite u deluzijama da vam netko nesto uvaljuje. Ozbiljna psihijatrija, stari moj.
Koji je zapravo tvoj problem? Samo da povucem paralelu - nadrobio si par tisuca linija teksta u tiradi o kapacitetu SATA diska sto si mogao lagano saznati u jednom suvislo srocenom Google upitu, no i od toga si stvorio zavjeru.
Drobljenje o "vlastitom sigurnosnom protokolu" samo pokazuje da ne razumijes tematiku (nije problem informirati se), a ako ne shvatjas razliku izmedju e-trgovanja putem kartica i internet bankarstva, ponovno, ne shvatjas problematiku - informiraj se!