View Single Post
Staro 18.10.2015., 12:34   #2253
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Jebga, meni su čudni ljudi (da ne nazovem gorim) koji procjenjuju druge po tome kakvu marku automobila voze. Bez uvrede naravno.
(da ne bi bilo da sam se našao prozvanim, ne vozim više vw)

ne. ja nisam prozvao vozace VW, ja sam prozvao vozace pretpotopnih starudija koji voze jako cesto kao da su sisli sa brda jer jako cesto i jesu. ZG toga nema, ne govorim o cijeloj CRO, ali samo pitaj ljude iz Siska i okolice i vidjet ces kako se to vozi.

u istu kategoriju stavljam i vozace Audija 80 i 100, te prvih A4 i A6. sve dimi ko' blesavo, ostavljaju se auti sa strane ceste, nema osnovne kulture, nema vozacke kulture - ali je vazno da se vozi ŠVABA. koji se raspada......

ne kazem da ih ima i u drugim markama, ali opet sam namjerno rekao i naveo - SVE STARIJI AUTI. nikako unazad 10 do 15 godina max, ali kada ti auti ispuste dusu u dobrim dijelom, zavrse kod ljudi koji se ponasaju i koji inace obitavaju po brdima. cast izuzetcima.

Burko je offline   Reply With Quote