View Single Post
Staro 18.10.2015., 01:15   #2005
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Taj Intel nije nikakva prilika, SSD ispodprosječnih performansi, s praprastarim kontrolerom, za cijenu 20-25% višu od drugih.

Ako ideš na tog Samsunga, radije bih dao 50kn više i kupio u pravoj trgovini, a ne kod tih mađarskih muljatora. Još bolje, idi na Patriot Blast ili Ignite, razliku i onako vjerojatno nećeš osjetiti, osim u novčaniku.
nisam niti uzimao performanse u obzir, već mi je bitna samo ta garancija od 5 godina, može i više, jer ne bih htio za 3 i pol godine ostat bez 100 eura uloženih, inače bih rado i tog patriota za 130kn manje samo da su ubacili još malo garancije

vidim da kod edigitala ima dosta problema sa reklamacijama, ali konkretno je čovjek uspio izvuć čak povrat novca za SSD(star 2 i pol godine) uz nešto borbe, čak bi mi i pasalo to- maksimalni povrat uloženog, samo pitanje je što će bit s jnima i mojom garancijom za 4-5 godina

ima ga uzishop za 830 ali za keš s tim da ne navodi duljinu jamstva i ful mi je daleko, kod edigitala kolko sam skužio mogu na amex uzet za 760 i dostava gratis + kod reklamacije ga skupljaju sami također

Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 18.10.2015. u 01:38.
M.Vlahovic je offline   Reply With Quote