View Single Post
Staro 17.10.2015., 18:52   #2801
windfucker
Guest

Evo i ja malo počeo petljati sa kodijem i za sada više nego zadovoljan viđenim

Pitanje: croatia on demand, kako to instalirati a da ne povlačim čitav paket tipa superrepo, za android konkretno?
Jasno mi je za PC tj iz windows okružja, odem na stranice autora i tamo skinem paket, navigiram do njega kroz menije, ali kako to napraviti na androidu?

Vjerovatno pitam banalnu stvar, ali ne snalazim se u android okruženju baš najbolje + kodi mi je novost tako da...nekakvo step by step navođenje bih molio, ako ima tko voljan
Uređaj je baziran na android 4.2 sustavu, a pomalo je i egzotičan za sada- Orange Pi PC koji mi je stigao prekjučer pa se malo upoznajemo preko vikenda

Btw, uređaj ima video akceleraciju za 1080p na androidu za sada, ne i na linux distrama.
Kratak trailer za Mad Max-a (novoga, bljak! ) skinut za testiranje, mp4 oko 300MB, vrti bez problema preko Kodi-ja, ali kada treba stream na 1080p povući sa neta, Kodi player vrti 7-8sec videa i odmah blokira.
Isti taj video PC vuče bez problema.
Mrežna na Orange-u testirana za propusnost- sve5, nije do nje.
Ne znam gdje je problem, hardware očito ima potencijala, i bojim se da bi usko grlo mogla biti sd kartica koja je jedini tip storage-a na ovoj platformi, iako se radi o prilično brzoj (class10) renomiranoj kartici.
Eto, info za one koji su mislili ovakvo nešto ubosti, možda da ipak još malo pričekaju...

Ajd sad pomoć za onaj upit sa početka ako nije problem

EDIT: uspio dodati Croatia on demand, skužio sam ipak sam gdje-šta-kako

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 17.10.2015. u 19:41. Razlog: riješeno
  Reply With Quote