View Single Post
Staro 17.10.2015., 12:31   #14
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor sakomako Pregled postova
Ja sam cijelo vrijeme na zemlji i samo sam postavio jedno obično pitanje kao kupac na koji nisam dobio nikakav odgovor osim pokazivanja neznanja. A da se bavim tim poslom mislim da bi daleko stručnije pomagao kupcima nego što to radi većina trgovaca, a zahvaljujući tome bih prodao vjerojatno i još ponešto što kupac nije niti znao ili namjeravao kupiti.

Jedino što sam zamolio nekoga tko je tako nešto probao da podjeli iskustva, a dobio sam svašta samo ne ono što sam tražio. Pa na to svašta sam tako i odgovorio!

LOL...kao što rekoh...gle službeno što proizvođač ili neki standard tvrdi da se može > to je službena izjava koju će ti svaki normalan prodavač reći. Službeno za 2TB+ moraš imati UEFI + Win 7 (iako sam osobno naletio na probleme sa 7-icom) ili noviji. Sve što je neslužbeno je netestirano, neisprobano. Ak ja nekome kažem da - radi onda iza toga stojim. Ako na temelju toga kupac kupi neki 4TB disk koji košta nemale novce i kasnije se pokaže da je njegova starudija nekompatibilna s tim - moja krivica - krivica koja će mene koštati. A vjeruj mi Kad je nešto van propisano standarda svakakvih sranja može biti - da imaš malo više iskustva znao bi to a ne raspalio armagedon tu na forumu Dakle rezime > službeno je službeno > što nije > tvoj rizik > tvoja lova.
tomek@vz je offline