View Single Post
Staro 17.10.2015., 12:17   #13
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Hjoooj kako bi ti pjevao drugu pjesmu radiš na mjestu tih trgovaca

Ok skužio si nešto. Good for you. Podijelio si s nama. Lijepo od tebe. Al čovječe spusti se na zemlju.
Ja sam cijelo vrijeme na zemlji i samo sam postavio jedno obično pitanje kao kupac na koji nisam dobio nikakav odgovor osim pokazivanja neznanja. A da se bavim tim poslom mislim da bi daleko stručnije pomagao kupcima nego što to radi većina trgovaca, a zahvaljujući tome bih prodao vjerojatno i još ponešto što kupac nije niti znao ili namjeravao kupiti. Zadnje moje iskustvo sa jednom web trgovinom je bilo da mi je prodavač poslao u meilu poruku da sam samim ulaskom u trgovinu i ispunjvanjem podataka pristao na uvjete trgovine i da ne moram kupovat kod njih. A stavio sam mu samo primjedbu da račun koji mi je ispostavljen uz proizvod nije ispravan i da nisu uskladili porezni broj i ime naslova na kojeg račun glasi a imali su sve podatke i još su naglasili da prije izdavanja računa vrše provjeru poreznog broja, pa ako su to uradili onda su mogli vidjeti tko stoji iza poreznog broja dali ja imenom i prezimenom ili moja tvrtka. I na kraju jedan običan krivo izdani račun u elektroničkom obliku je mogao biti ispravljen i dostavljen emailom pa ga ja isprintam, ali ne gle vraga prodavač me traži da mu račun koji nema potpisa i pečata izvolim vratiti poštom pa da će mi poslati ispravan poštom. Toliko o poslovnosti trgovaca.

Jedino što sam zamolio nekoga tko je tako nešto probao da podjeli iskustva, a dobio sam svašta samo ne ono što sam tražio. Pa na to svašta sam tako i odgovorio!

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 17.10.2015. u 12:30.
sakomako je offline