View Single Post
Staro 17.10.2015., 01:20   #3914
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
1. znam
2. super ako ce na 6.0, ali mene bi i 5.1 zadovoljio, a nema ga... skinio sam neko smece od 1.5gb updejta pa cemo vidit... opcenito me romovi ne zanimaju, samo pokoji sluzbeni updejt po mom gustu i to je sve...
daleko sam od sudo korisnika kakav sam bio..
3. znam da je to sve stvar funkcija i moda, ali da to nisu mogli ukljucit mi je njesra u basic romu
4. i dalje ne mjenja činjeinicu da nakon sto upalis telefon skoro pa ga ne mozes ni za telefoniranje koristit... sry al onda su mogli dat microsd kartusu uz mob kad vec skrtare na mem modulima... imam 16gb sd kao sto rekoj, nije to problem, vec bazni uredjaj koji dobijes doslovno nakrcan do kraja..
5.tnx za ovo, s time bi se cak mozda i poigrao. shvacam da skrivaju neke funkcije naspram flagshipa, al jbg.. da su usrali, jesu

na kraju svega toga, htio sam kupit uređaj koji je donekle ok, i stvarno je, al da mi se da vracat u srednjoskolske i studentske dane modanja motorola, hatecejova, zamzunga i inih, onda se ne bi ovdje zalio na lose strane uredjaja..
poanta je jednostavna, imaju odlican uređaj sa odlicnim hardverom, a usrali su ga softverom...

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline