Citiraj:
Autor L31
Napisi koju rijec o m4 aqua 
|
probat cu ne lagat
pros:
1. baterija drzi super (meni cak i do 3 dana) za moje potrebe (pokoji poziv, sms, virnem na net prek 4g, sve drugo prek wifija.. nista ekstra zapravo - hejterima nabacim screenshot od 3 dana

2. vodootporan, šef mi prosipo malo vode po njem, nista mu nije... lets keep it that way..
3. dosta tanak sto je ok, ali, imas glupi osjecaj da ce puc, cak bih rekao pretanak ( uz to i zaobljen) jer ga tesko zbog toga mozes dic sa stola, z2 je mrvicu deblji i zbog toga nije problem uzet sa stola..
4. pristojan ekran, nije vrh ponude ali nista lose
5. pristojna kamera, doduse ocekivao sam bolje, ali pristojno... neces masit trenutak u zivotu zato jer radi lose slike, dapace.. mada, u rangu je s kinezima i moto g 3rd gen, a od njih sam manje ocekivao...
6. pristojna brzina i ram, malo ga ugusi svi stamina modovi popaljeni, ali ak se iskljuci radi ko zmaj... jbg. nejde i baterija i full speed jedno s drugim.
7. gps radi pristojno i precizno. brzo hvata (ne brze od starog moto g, al jbg).
8. lijep dizajn zadnjeg stakla i ruba uredjaja (osim cetvrtastog izgleda)
9. camera dedicated tipka i autofocus su samo plus.
10. dosta glasan zvucnik za glazbu..
11. sony featuri za screenshot i neke sitne apk kad se stisne desna tipka..
cons:
1. meni prevelik, osobno sam fan manjih mobitela i ovo mi je veliko, a uz to sto je velik jos je i cetvrtast.. hbemu..
2. zivcirajuci android 5.0 i nemogucnost upgrejda ili dolaska do neceg novijeg datuma, zalosno da sony ne podrzava updejte barem prvu godinu kako spada.
3. nedostatak double tap to unlock, disable notification za nedostatak prostora.. vidi br 4
4. uzeo sam model 8gb (tako me zadesilo zapravo) i 16gb sd, ugl, mob u startu ima 5-6gb puno, bez pardona, i onda nakon svake snimljene apk ili fotke javlja nedostatak prostora, sto se lako rijesi prebacivanjem svega na sd, ali zivcira do zla boga, i na kraju ispadne da je samo Android na mobu, a sve drugo na sd.. 16gb ili bjezite od uređaja..
5. prelos blic (mada u polumraku radi fino), jako cesto ispadne kao da se slika kroz maglu.. cak i jeftinjaci kinezi nude dual tone flash i opcenito bolju stvar...
6. preglasan zvucnik - doslovno svi cuju sto mi netko prica na mob... cak i nije preglasan, neg je mob pretanak pa sve zveci..
opcenito..
mob ne vrijedi vise od 200€ i bok.. ako mislite dat vise za njeg, imate boljih ponuda,
moto g 3rd gen, mozda z3 compact, xiaomi mi4c, etc...