View Single Post
Staro 16.10.2015., 11:24   #5829
Mikygs
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Ovako,imam "vjecni" problem s netom,otkako sam davne 2006-2007 uveo net.
Brzina je znala bit do 3 mbit,uz cesta pucanja veze,pucanja su rijesili,no brzina je uvijek bila 2-3 mbit,no na svaku kisu,grmljavinu i sl. prekidanje veze,telefon u kvaru,net u kvaru bla bla bla.

Mijenjali su parice,kablove bla bla,no uvijek isto.
Njihova prica je da sam udaljen od centrale 5km te da su u mojoj ulici stari kablovi i infrastruktura. Ali.. vec godinama,bez pomaka ikakvog..wtf?

Isto stanje je i dan danas,cak malo gore.
Nedavno mi je krepao thomson ruter,dobio sam novi ruter i od tad brzina je 1 - 1.5mbit.
Tehnicaru sam rekao da sam imao do 3mbit,on na to kaze da ne mogu toliko imat,i ponovio pricu staru par godina,da sam udaljen od centrale oko 5km i da dobro da ikako net radi.

Prije 2 dana zagrmilo i opet nemam net,prijavio sam kvar ,cekam da dodju to rijesit..

Nisam jedini u ulici koji ima problema s netom,ljudi poslije mene prakticki da i ne mogu imati net,a nije neka "zabacena" ulica ,udaljen sam nekih 2.5km do samog centra grada (Gospic).

Jel imao tko slicnih iskustava?
Kome se obratiti da se nesto pokrene/napravi?
Jer ove socijalne brzine koje su danas prakticki neupotrebljive ,za redovnu cijenu... ,radije cu iskljucit net i bit bez njega.
Mikygs je offline   Reply With Quote