View Single Post
Staro 16.10.2015., 08:38   #489
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Evo jučer otključao Clevelanda i Minekazea. Stigao do kraja večeri nadogradit Clevea do kraja. Koje nadogradnje ste stavili na njega? Ja sam se umjesto povećanja preciznosti odlučio na povećanje AA dometa.

Ovo čudo jede avione za doručak, ručak i večeru. Jučer u jednoj rudni skinuo 30. Neki jazavac je odlučio preko mene preletiti sa dvije eskadrile bombardera i jednom torpednom. Nisu daleko stigli.

Osjeti se da su topovi malo slabiji radi manjeg kalibra, teško s AP municijom probijam bokove. Radije stavim HE i spamaj po cijeli dan.

Najveći problem sa Cleveom mi je obično drugi Cleave koji me uspije zapalit. Mislim da ću morat kapetana malo školovat u tom smjeru. No prvo idem do Tier 4 - Advanced Firing Training da povećam domet topova do 155mm za 20%.

Minekaze je brutalno brz, odlučio sam ne dirat nadogradnje topova i vozit prema Mutsukiju - i naravno završim u jednoj rundi bok uz bok, kao jedrenjaci, sa Isokazeom. Uspio sam ga potopit topovima (pre blizu smo bili za torpeda), ali sam ostao na možda 150 HP-a...

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote