Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 16.10.2015., 00:17   #858
Maxbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2015
@sin93 Ne znam kako da objasnim da "sastavi sam" nešto što nisam vidio ni držao u ruci ne može shvatiti nitko, a ne samo ja. Nije da mi se "ne da", nego informacije i šifirani jezik koji koristite početniku ne znači ništa. Vama je to svima razumljivo jer znate o čemu pričate. Dakle, zaludu je nabrajanje dijelova. Vidio sam da postoje različite dimenzije i debljine, a još nabrajanje dijelova nekakvog "grijača" je malo too much. Kad nema iskustva - to laiku ne znači ništa.
Zato sam i rekao da želim gotovo rješenje prema odrednicama koje sam (otprilike) dao. Osim toga, pretpostavljam da dijelove ionako moraš naručiti od istog proizvođača držeći se zadatih dimenzija. Ali ja ne znam dimenzije, meni je to sve: deblje - tanje, duže - kraće.

@Perestrojka Hvala za taj link, pretpostavljam da je to nešto što mi treba. Ne kužim se u zapreminu tanka, ima li neki takav model s većom zapreminom? Koliko dugo traju dijelovi koji se "troše" i koji su to (je li to taj grijač)? Je li pametno odmah naručiti ih i imati spremne, kao i tekućinu? Trebam nešto što neće krepavati pa da moram ulagati reklamaciju, što me samo može vratiti običnim cigaretama.

Bilo bi mi od velike pomoći da ne pretpostavljate da je nešto "logično, pa ne treba precizno objašnjavati" jer - jednostavno nije tako.

Da imam iza sebe iskustvo korištenja takvog aparata, vjerojatno bih i sam znao više. Na svim tim stranicama (proizvođača) vidim različite dijelove, ali nigdje ne objašnjavaju "For dummies". Nema teorije da netko može na tim stranicama sam sastaviti nešto za što misli da je cjelovit uređaj. Početnicima to izgleda kao hrpa rezervnih dijelova za različite modele.
Maxbo je offline   Reply With Quote