View Single Post
Staro 15.10.2015., 13:45   #5824
Blixa
Registered User

Blixa's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Ja sam još 24.09 potpisao ugovor u kojem je flat internet i flat telefon prema fixnim i 1000 minuta prema mobilnim...
Da, kakvi su to paketi sad s masu telefonije? Ponuđeno mi neki dan, ali nisam popamtio sve, a na netu nemaju ništa o tome već i dalje stoje stari paketi.

Zove tip iz T-Coma (mada sam na Optimi, doduše T-Com žica), drobi kako su saznali da su Optimini korisnici jako nezadovoljni, kako puca veza svako malo, bla-bla.....prekinem ga elegantno da slobodno može prestati srati i da uopće nije istina, nego da kaže zašto zove, što mi onda on može ponuditi.
Naveo je pakete sa standardnim brzinama i te neke promjene u vezi s telefonijom mada mi to i nije nešto bitno.
Pitam ga odmah može li mi ponuditi VDSL ili ne pa da završimo priču. Kaže to neće biti dostupno na mojoj lokaciji još duuugo, duugo.
Hvala, sve si rekao. To je sve što me zanimalo.
Kaže, možete za dodatnih 10kn dignuti brzinu na 10Mbps. Hvala, to mogu i kod Optime, znam sigurno jer susjed ima tu brzinu i još mi dođe jeftinije 10kn, a dobijem i prikaz broja pozivatelja.

Uh, al sam ga nadrobio. Dakle piotanje je - jesam li sve dobro pohvatao? Cijene paketa iste, brzine iste samo se dobije tih free minuta telefonije?
Blixa je offline   Reply With Quote