Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.10.2015., 13:33   #17204
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Moto001 Pregled postova
I mislio sam si da si nešto previdio i povezao glede "plina" kad sam tražio auto gledao sam što dužu regu. a plin je samo bio 1+ više naravno s obzirom na potrebe i prijeđene godišnje km plin i nije bio baš prioritet ali kad je već tu neka ga

Pratim autoindustriju i općenito sve o toj tematici te kupujem Auto-klub od 89god tako da sam u "trendu" ali malo manje u trendu s lovom jbg. pa si nemogu priuštiti nešto bolje i što valja nažalost, a to znam.

Treba proći što jeftinije, a opet da neugrozim baš vožnju sebe i drugih na cesti i neplaćaju mi se kazne jer u cca 25god staža kao vozać nisam platio NI jednu kaznu imao 2 manja unfala jednom kriv(popravak bio 200ojra na oba auta) drugi puta ne ali uglavnom sitne kvrcavice te dosta pazim kad sam u autu.
Svejedno bez obzira što se nema love gledam da zadovoljim barem što više uvjeta glede auta/sebe/prometa naćina vožnje te potreba.
Svaka NOVA guma bilo ljetna/zimska/cjelogodišnja je bolje od stare 5god i sa 2-3mm ripnom tako da nešto moram iskemijat i kupit sad par dana prije kasnije ali taj trošak nemogu izbjeći pa gledam proći što bolje glede financija i potreba/mogućnosti i sve treba dobro odvagati, a opet se mirno voziti i spavati.

Hvala na sugestijama i savjetima koji su uvijek dobrodošli ali nekada se nažalost nemogu primjeniti ali ne iz razloga što nebi želio već zbog fin. nemogućnosti.
Na tvom mjestu, s toliko malo kilometraže, i obzirom na lokaciju, Slavonija, stavio bih nove zimske, ali ne neki cirkus, nego zimske sa što boljim karakteristikama po kiši, jer tog u našem podneblju imamo najviše kroz godinu, i vozio se na njima. Tu tvoju kilometražu će vrlo vjerojatno izdržati željene 3 godine bez ikakvih problema. Netko je ranije linkao nokianov novi model, tako nešto recimo.