Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.10.2015., 11:53   #17199
Moto001
Premium

Moto001's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
Njuškajući glede inih opcija što i kako zanima me mišljenje o ovim modelima:

1. Vredestein
2. Uniroyal
3. Goodyear

Kupnjom nekog od modela ima znatnih ušteda glede montaže/demontaže 2x godišnje po 200kn, nema skladištenja guma i prevelike brige.
Glede uloga od cca 500ojra za 2 kompleta, na stari auto gdje je vrijednost kao pola istog kupnjom polovnih isto mačak u vreći i opet montaža/demontaža ili ulog u komplet felgi što dolazimo do računice od cca 350kn po točku.....

Znam da JE najbolje komplet zimskih/ljetnih ali nema se para kako sada tako ni na proljeće jbg. auto se vozi normalno,štedno, pemzionerski i skoro pa minimalno nekad stoji i po 4-5 dana da se neupali jbg. nemam kuda ići, autom se ide do bolnice i u mjesećnu trgovinu mislim ako kažem da tenkiram mj. cca 200kn benzina i to je to da sam dosta rekao(možda sam i pretjerao glede prijeđene kilometraže s obzirom na tenkiranje za 200kn jbg. ali bolje staviti malo više, a voziti se manje), dobro sad imam plin ali opet će biti 200kn plina dakle mala ušteda..... malo više vožnje možda...

Auto treba izdržati cca 2 god. barem se nadam bez nekih extra ulaganja ono toći i vozi tako da neke opcije otpadaju premda bi da imam love napravio tako 2 seta i mir ali jbg...... realnost je gadna i neumoljiva nažalost.

Hvala svima na trudu i objašnjenjima.
Moto001 je offline   Reply With Quote