Citiraj:
Autor lowrider
Prvo pročitaj članke 150-152 ZSPC-a prije nego što takvo napišeš.
Da bi policija uhvatila prekršitelja, mora raditi prekršaj. inače bi morali stajati stalno na mjestu parkirani na označenom parkiralištu ili se voziti 49km/h po naseljui gledati kak ih ostali pretječu
|
Znam da si cajoš, pa pišeš ovakve stvari, ali opet, živimo gdje živimo, pa se dobivene ovlasti ne trebaju zloupotrebljavati, a fala Bogu, znam i iz prve ruke da unutarnja kontrola dobro radi svoj posao.
Parkiranje auta na nedozvoljenom mjestu i sjedenje u bircu 08 ujutro i ispijanje pivčine na dužnosti, zaustavljanje u pol nepreglednog zavoja preko pune crte, ecipecipec kažnjavanje prvog i trećeg auta jer su drugi od kolege i četvrti od lokalnog moćnika, vožnja i klafranje s privatnim mobitelom na uhu i nezaustavljanje na 4 zebre u centru a pješaci čekaju za prijeći; itd.; sve su to stvari za koje znam da su pojedinci kažnjeni pisanom opomenom i odbijanjem od plaće, tako da te spike o činjenju prekršaja da bi se uhvatilo prekršitelja i nisu tako fleksibilne i sveobuhvatne kako si pojedini krkani u uniformi uzimaju za pravo.
Svaka čast ekipi koja svoj posao radi časno i uzorno, ali žalosno je da je kudikamo veći postotak krkanluka i nemožeminitkoništa ekipe.
Na kraju balade, bivši klubski kolega je ne tako davno ubio čovjeka, na dužnosti, sa presretačem, jer su njih dvojica 'testirali' 1-2-3a start-ubrzanje 0-150, kroz naseljeno mjesto (50kmh). Niti su koga lovili u prekršaju, niti išta slično. Dakle, nema opravdanja za divljanje. A ti sad reci koliko bi dobio 'obični' čovjek kazne za obijesnu vožnju....
Citiraj:
Autor lowrider
Navedena aplikacija će samo zagušiti rad policije totalnim glupostima, tipa susedova kokoš provirila glavu kroz ogradu dvorišta i kljuca moje cvijeće  , evo vam slika
Dok se filtrira koja je hitna intervencija a koja nije, prođe vrijeme
|
Slažem se s ovim, samo su si napravili nepotrebno više posla, jer bit će muke filtrirat šta je prava prijava a što 'ajmo nekom malo napakostit' prijava.
Edit:
Što se tiče ovog sa svjetlima, jučer je bio vrh.
Lola vozi 160kmh po a3, bosanski slovenac, suv naravno, upaljene pozicije, dakle niti dnevna svjetla koja ima, nego POZICIJE, u 19h navečer, vani MRAK i kiša pada....