View Single Post
Staro 15.10.2015., 10:32   #477
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Mene bacilo s Aobom u meč stoljeća. NA mojoj strani 3 t8 BBa a na drugoj 6 komada t8 BBova!! I to samo dva Tirpitza. WTF
Pa reko idem na kamikaza pristup ionako nemam puno šanse i skeljim jednog tirpitza na 40% (solo prodor haha) što je podvig obzirom da me rokalo 3 t8 BBova odjednom.
Inače sam totalno skužio da mi najviše odgovaraju Minekaze i Cleveland. Oba broda rasturaju kad se koriste kak spada. Ako ih MM ne zajebe. Tak da sam lijepo prodao Konga (obično sam očajan u BBu) i Aobu i sad imam samo Minekazea i Clevea i još malo zarade i kupujem Myoko i to će bit moj trio fantastikus i to je to. Možda uzmem onaj poljski premium DD za dane bez premium accounta a mislim i da će bit jako zabavan jer ima 7 jebenih topova i dobar torp range (8km), super brzinu (u rangu Minekazea) a health mu je među boljima. I to je to.
E da. Naravno da sam u 4 navrata završio sa 3 killa pa nisam dobio onu Njemačku CA i onaj ruski DD za probu ali čujem da ljudi nisu nešto oduševljeni s njima. Tog švabu sam dva puta riješio bez beda.
Tvrdi je offline   Reply With Quote