View Single Post
Staro 15.10.2015., 08:22   #697
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Stoji ti da nisu odgovorni za podatke i da mogu po potrebi resetirat mob.
Je, jasno, bila je svjesna te mogućnosti i to je najlakše pregrmila, obzirom da je većinu stvari mob backupirao na google, tako sam joj ga podesio. No iz nekog razloga, kontakti nisu bili kopirani, iako su bili označeni. No to je najmanji problem.

Citiraj:
Imaju li slike oštećenja konkretno? To odma zahtijevaj, žali se prvo operateru, lagano povišenim tonom i pogledom poput agenta kakvog. Ako to ne ide, mingo (ministarstvo gospodarstva) i njihovoj službi za kontrolu (bivši inspektorat) ekipa iz splita je bila više nego uslužna, usudio bih se čak i reći kao da nisu na državnim jaslama. Osobno dobio 2 kontakta personalna ako se ne sredi slučaj da ljudi mogu intervenirati.
Nikakve slike, nikakav pismeni trag, već samo poziv iz agrama da je mob poslan u vip i da treba platiti 1.500,00 kn za popravak da bi se preuzeo. Na što je ona, naravno, pošizila. Sad se ona s tom vip poslovnicom nateže oko toga - već tjedan dana oni rješavaju njenu žalbu.

Danas bi trebala ići u vip pa ćemo vidjeti kako će se cijela stvar rasplesti.
Ok, bit će onda žalba u mingo, a bit će i pisanja stričeku samsungu, mob je još debelo pod garancijom.

Citiraj:
Zagreb je veći grad, puno smoga i magle, ali opet ne virujen da mogu biti drastično lošiji.
A gle, prije dvije godine moj desire je 3 puta bio na servisu kod njih u tri mjeseca, sva tri puta sa istim kvarom. Naravno da nisu ni treći put riješili problem, već je nakon toga mobu istekla garancija pa sam nakon toga naručio upitni dio s ebaya, sam otvorio mobitel i riješio problem. istu stvar bih i frendici odradio, ali ja sma joj rekao, gle mob je pod garancijom, nek ti to u servisu riješe da ne bi bilo problema ubuduće. Eto joj ga sad

Žalosno je da ja koji uopće nisam te struke mogu popraviti mobitel uz youtube tutorijal, a oni ga nisu u stanju riješiti u tri servisa...

Citiraj:
Anyway možda se čak i jave dobre vile s foruma, ali necu spekulirati
Ne vjerujem, pogotovo nakon što sam ih nahvalio

Ali hvala na pomoći

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 15.10.2015. u 09:04.
Roberto je offline   Reply With Quote