Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.10.2015., 04:31   #17190
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Moto001 Pregled postova
Danas sam se dobro provozao i napravio cca 100km po onoj kišurini i auto ide super(netrese,nezanosi,ništa nelupa dakle mehanički ok, malo lošija limarija ali ok to će se riješiti) jedini je problem što su gume loše ali nemoš i ovce i novce s obzirom da me auto izašao 1.000ojra 1god. rege i ugrađen i atest. plin mislim da je to OK.Imam alu felge 15".

Dakle sad tražim "gume" u dimenziji 15" dimenzija 195/55 ili 65(perferiram udobnost) pošto neradim veliku kilometražu 500km max. mjesećno gledam proći što racionalnije pa neznam vrijedi li uzeti cjelogodišnje gume(ako da koje, a da nisu preskupe).

Ili ići na dobre ljetne gume koje imaju dobre karakteristike u kišnim uvjetima jer je veći dio godine jesen/zima/proljeće takav sa manje snijega eventualno bljuzge pa ako je to opcija što uzeti?

Ili treća opcija naći dobre polovne gume vožene 1-2 sezone(ljetne ili cjelogodišnje) na njuškalu???

Recimo buđet cca 1.600kn +/- 100kn nije problem.

Hvala na savjetima.
Po nekoj mojoj računici, dugoročno je najisplativije imati dva seta felgi, jedne sa zimskim, a druge sa ljetnim gumama. A i najsigurnije je.
  Reply With Quote