View Single Post
Staro 15.10.2015., 03:10   #5677
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Eto ako ce modovi dopustiti ovaj topic,ja imam Coolpad F1 ( octa core mediatek,2GB rama,8 GB rom,13 mpx prednja i 5mpx zadnja ) i dva frenda istodobno i nijedan evo u godini danama nemamo nikakvih problema,sto hardverskih sto softverskih kad gore stavis 4.4.2 AOSP.

Ja sam ih nagovorio,obojica su htjeli izvaliti 2500-3000 kn onda za konkurentan Samsung,a ovako su 1050 kn izdvojili.

Prezadovoljni i na godinu ce uzeti Coolpad F3.

A zracenje,pa nije to ionizirajuce zracenje pa da se toliko pribojava ? Mislim da vise zracenja dobijes da stojis u centru Zagreba par sati nego par tjedana rada sa mobitelom.
Da ne idem u veca naklapanja i offtopic,eto ukratko odgovoreno zasto nikad ne bi dao 4-5 tkn za nesto sto mogu dobiti u drugoj marki za 1-1.5 tkn.

I,ne S3 Neo nema bolju kameru od pola Kineza.

I opet ne shvacam konstataciju da sve sto je iz Kine mora biti lose,Samsung je sastavljen od kineskih dijelova,meni eto nece biti jasno ljudi koji daju ogromne pare na Beats by dr.Dre koji su sami marketing,cijena uvećana 500-600 % u odnosu na troskove proizvodnje i promocije.

Nadam se da si ukratko dobio odgovor na svoj upit zasto ljudi kupuju Kineze.
E i da ako razbijem/izgubim Kineza,necu ga morati otplacivati i cekati priliku kad cu opet moci ga kupiti,za cijenu Samsung flagshipa kupim jos jedan kineski flagship i imam u rezervi.

Sto se mene tice,offtopic gotov i sori,ali morao sam :P
blava je offline