View Single Post
Staro 14.10.2015., 23:42   #23
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Ah te sitnice.
Ah te činjenice.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja nisam hater AMDa, ali ni ljubitelj. No svakako bi volio da AMD neš napravi da Intel spusti cijene ovako je faking i3 soma kuna... Koji kreten bi trebo dati soma kuna za dual core procesor u 2015 godini pobogu?
Jebiga, oš neš Bangladeš, znas kak to ide.

Uostalom, sve se lagano vraca na moje, IBM mora platiti ceh za lakrdiju zvanu PC i cinjenicu da je posredno i neposredno prouzrocio da kretenizam iz glupog naroda moze kuljati putem Međumrežja na sve strane. Bog ce im suditi!

Ovako fino vracamo stvar na pocetak i tamo gdje joj je mjesto - s ozbiljnim kompijuktorima ce raditi fini ljudi koji su obuceni, trenirani i dovoljno inteligantni za to, dok ce boranija doma igrati Kvejk na Plejstejsunu! Oflajn, po mogucnosti.

Ah, da, u gornju listu sam zaboravio dodati:

- ima losije poslovne rezultate nego Agrokor i zeli se dokapitalizirati u 25% udjelu od smutljivog equity fonda koji nema veze s bransom

Jebotekurac, da ne znam bolje, mislio bih da ih vodi zadrigli ekYu "ekonomist" zeljan brze pretvorbe i privatizacije, a zapaljena boranija siri vjeru u preduzeće bolje nego ijedan agitprop!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote