View Single Post
Staro 14.10.2015., 22:29   #5659
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
imam lg g3 i to hvaljenje fotica u tim mobitelima je totalno pretjerano..
kad budu stavljali bar aps-c senzore na mobitele ok, ali do tada je to i dalje mobitel koji ima prirucni fotic za prvu ruku..
tesko da ce te fotke zavrsiti ispisane na nekom printeru i u albumima , a ako i zavrse vidjet ce se da je to fotkano nekom "kantom"
(primjer je i ova fotka barke i mora gore koja ima gomilu problema, ali kadar je ok i sad svi misle da je fotic dobar)
snimanje video klipova u tom smislu na mobitelima jedino po meni moze proci, te uz fotkanje za fejs ili slicno je ono za sto mogu posluziti..
Smartfonima nije cilj da zamjene dslr, cilj im je da objedine nepomirljivo iz oba svijeta, fotovideo smartfon, a dok to naprave onda znas da je to to; a do tad, gledamo kak tehnologija napreduje i iz dana u dan je sve blizi foticima, a doci ce i taj dan...

Pa imas par primjera: Nokia 808, Lumia 1020 i Panasonic cm1 sa ogromnim 1" senzorom..

Al to vise nisu slike samo za fejs i te stvari..

LG sljedece godine najavljuje smartfon sa senzorom od 1 1/2" a to je veliki pomak naprijed, a Samsung sigurno vec nekaj novog izmislja da pomrsi racune smartfonima iz tog segmenta..
zvonac je offline