Citiraj:
Originally posted by aurellie
Da razjasnimo par stvari
1. Te cbrke će moć uhvatit motoriste bez tablice samo tako da ih ganjaju dok netko ne ostane bez goriva. Motoristi ne možeš prepriječit put, ne možeš ga odvuć sa ceste, ma ne možeš mu ništa ako mu se tablica ne vidi (osim zaustvit ga na naplatnik kućicama ili ga gonit dok ne ostane bez goriva)
2. Motori presretači će jako zapaprit vozačima auta. Vrlo su okretni, imaju kamere na svim stranama pa te osim brzine može slikat i dok pričaš na mob, ako nisi vezan, ako ti ne rade svjetla...
3. Priče o tome kako ćete vi dok vozite 200 na sat naglo prikočit ili skrenut u presretača i tako ga pomest, zaboravite...supersport motori kao što je cbr daleko su agilniji od bilo kojeg auta na cesti pa manevri kao što je naglo kočenje mogu završit jedino VAŠOM pogibijom, što ne želite ni vi ni policija.
4. Te motore neće vozit sivonje, vozit će ih pravi bikeri koji znaju kako se takvi motori voze. To što ste jednom pobjegli policajcu na 250kg teškom bmw-u ne znači baš puno...
|
ovo sve podpisujem!!!uz to je cbrka dosla iz i jedino je osmisljena za utrke...a kad uletis sa 150 u zavoj od 160...se bome moras znat kontrolirat...naravno zanemarimo da prosklizes u zavoju dobrih 3 metra te da ti motori(sa motoristima) ne padaju lako ni cesto...za sve one koji gledaju moto utrke

cbrka ostaje jedan od meni najdrazih motora...naravno nakon aprilije i supermotora od yamahe(iliti r1 i r6) te zelenog(moaj boja) kavasakija ninje(ps ima ko za prodat bandanu ne da je sminkerska vec pamucna i gdje se mogu nabavit)
@ jelc ja sam sve navedeno

iamm skuter,motor,auto...sve moja lova

a daleko sam od sminkera
@tema ovo je trebalo biti informativno a ne za bahacenje tipa pobegao sam na skuteru bmw-u(citaj bemve)...jer sam vidio lika na bmv-u kod super konzuma u spankom koji je saltao tako da je usporio za 20km/h da bi prebacio...tolko o policiji i motorima...to da ima motorista medu njima koji stvarno ZNAJU vozit stoji...vidio ih par i to vozi bolje od mene(a ja nisam neiskusan vozac-samo lud)

stoga se ne precjenjujte kad begate muriji jer nikad neznate ko vozi...