View Single Post
Staro 13.10.2015., 07:49   #9912
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
World of Tanks

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Ubi me ova konstantna free gold i x3 akcija, winrate je žešće pao. Prosjek trajanja borbi je do 5 minuta, ne znam čemu uopće 15 minuta time limit, preporučit ću WGu da to stvarno smanji na 5 minuta, dobit će resurse na serverima da SerB može napokon otići na toliko željeni mjesec.
A kao drugo, pa zar je za e50 stvarno jedino rješenje rokati gold? Pa ova standardna municija je presmiješna. Nekako sam se uvijek uspoređivao sa murikancima, i njemci uvijek bili za koplje iznad, a sad bez obzira na statistiku imam dojam da je m46 u toj priči staloženiji i pouzdaniji tenk. Za njega bar znam da nema armora i da se ne oslanjam na njega.
Neznan za tebe, iman prilicno los DPG (zasad) 2.3k, i 90% je AP. Apcr je samo za teze mete tipa IS7 frontalno, glupe kutije E linije i sl. Ali pokusavan da ih ne vidin frontalno, ovisno o mapi. Puno mi se lakse pozicionirat nego kod HTa, i T54 jer ima depresije, i jako jeben frontalni oklop na distanci. Nema nista bolje od T30 bounca i sl.

Anyway, recap vikenda 40% WR i 4500 wn8. Sve ukupno nekih 20 partija, za vise nisan ima zivaca. Napravis 7 killeva i opet nije dosta. Ali ljudi imaju tako debilne pozicije. Tipa na el haluf ekipa s HTovima stoji na prvom kamenu do baze ili se zaleti priko sredine i sl. Mozak 0 bodova.