View Single Post
Staro 12.10.2015., 23:07   #3457
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Taj frajer je meni najbolji mob kamera recenzent na youtubu. Detalji, usporedbe, mane, vrline, sve. Inace je sklon LGu i Lumijama,

Ima taj OIS u videu i dobrih strana. Sve dok ne hodas je odlicno, drhtave ruke, panning, snimanje iz auta i sl. Sa v10 kontrolama lako najbolja za nocni video od svih sa tom stabilizacijom.
Kontrole u videu bi mi odlicno sjele na moj G4. Mozda i vrijedno roota.
Potpis, definitivno jedan od najboljih - ima najkompletnije testove i pokazuje dozu strucnosti i objektivnosti koje drugima vecinom fale...
Sto se tice V10 kamera appa, mislim da se vec pocea portati na G4 - to je definitivno vrijedno roota ako ga vec nemas. Mene reklame svaki put natiraju na taj grozni cin

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Ma sve to stoji kaj ti veliš, al fakat takav tip uređaja je trebal imat i besprijekoran OIS, kod fotkanja je odličan i tu nema greške, al kiksa na području videa..

Pa dok sam videl (tip se vozi na biciklu, a djeluje ko da polagano hoda) Steadyshot na Z5, pa to je strahota jedna, stepenica iznad G4 i V10..

Daleko od toga da je V10 loš, mob je bomba, al velim da su OIS sredili (čak usprkos 3axis nisu mogli dotjerat to kak se spada) to bi onda bilo to..

Čak ip6 ima odličnu stabilizaciju pošto je softverska a ip6s je još poboljšana..
Slazem se za G4/V10 i stabilizaciju, mislim da tu ima jos mista za popravak kod snimanja videa... S druge strane Steadyshot na Z5 je dosta dobar u otklanjanju wobble i slicnih efekata ali ima i neke nedostatke
tipicne za softversku stabilizaciju... Sve u svemu napreduje se i to je odlicno za nas korisnike. Jedva cekam viditi sto ce G5, Z6, S7 i slicni doniti iduce godine - mozda neku kombinaciju OIS-a I DIS-a