Moj izbor bi bio da sad kupijem
MOD :
Joyetech EVIC VTC Mini - 400kn
Pioneer4you IPV D2 - 520kn
Koopor Mini 60W TC - 340kn
Eleaf iStick TC 40W - 350kn
Ovo su sad redom svi noviji (ima ih i još ali ti su pristupačniji cijenom) i svi podržavaju normalni način rada V/W i Temperature Control , tako da odmah ubiješ dvije muhe jednim udarcem i ne moraš kupovati tako brzo drugi mod.
Još jedna opcija nači negdje rabljeni iStick 50w (moze se vec naci i za 200kn novi je oko 450kn) on nema Temperature Control ali svejedno za neko normalno parenje od 20-25w sasvim ok je , ja ga vec koristim pol godine i nema problema za sad
ATOMIZER
Kangar Subtank plus ili mini v2 - 350 - 300kn
Youde Zephyrus ili goblin mini - 300 - 250
Joyetech Delta 2 - 250kn
To bi recimo bio neki moj izbor ali smatram da od subtanka mini v2 niti ne treba trazit dalje.. jednostavan i još lakše je složit setup ako ne želite koristit gotove grijače
Možda je početnicima koji u to ulaze sve skupa previše informacija ali ako si ko da truda da se složiti jako dobar komplet za ne tako puno love , govorim iz vlastitog iskustva jer sam se u te dvije godine kaj parim nakupoval razne opreme i potrošil podosta love ali ok imao sam dosta sreče pa sam odmah uspio rasprodati ono kaj mi se nije svidjelo
To su sve cijene iz naših trgovina tako da bi se dalo i nekaj mozda jeftinije nabaviti iz vana