View Single Post
Staro 12.10.2015., 16:33   #4
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Koliko vidim po netu W7 x64 pametuje pa gura svoje drajvere, treba ih deinstalirat i obrisat, kao admin forsirati manualni install odr. drajvera,
poželjno "uhvatit" fajlove iz ovih install paketa da ih imaš raspakirane ...

Bas naprotiv, od Viste pa nadalje treba koristiti iskljucivo drivere sto dodju sa windows update, svaka druga kombinacija nece stabilno raditi ili uopce nece raditi.

Ovo se odnosi na:

DTV2000H
DTV1000T

Dakle posjedujem 3 komada od rev1 do rev 3 DTV2000H i jednu DTV1000T koja je trenutno u kompjuteru. Razlike nema izmedju nih skoro apsolutno nikakve osim sto je jedna analogna + digitalna a DTV1000T je samo digitalna.

Takodjer se razlikuju jer jedna ima 6 pinski konektor u 3 reda a druga 9 pinski konektor u 3 reda za spajanje VIDEO IN putem s-video ili cvbs i jos neke sitnice...

Zadnju DTV2000H sam kupio tu na forumu za 80kn od clana koji me uvjeravao da za w7 i nadalje nema drivera... a ja vec 3 doma imam i koristim....

Procedura za @acer

Sve deinstalirati sto si do sada instalirao, pocistiti registry dobro i izvadi ju van kompa i opet pocisti registry.

Kada ju vrnes nazad u komp ako si dobro sve pocistio nece biti drivera za nju, mora ti upitnik biti u device manageru. Ides na windows update drivera iz device managera ako si na w10 s time da moras podesiti prvo device installacion settings da ti povuce drivere.

Kada dobijes u device manageru sve isto kao na mojoj slici samo ce pisati DTV2000H i DTV2000H ( TS ) onda instaliras WinFastPVR2_setup_20339 ( ako nemas, okacim ti ) da se instaliraju potrebiti codeci itd...

Kada restartas pokrenit ce se WinFast Wizard i napravis iz njega update svega i tek onda skeniranje ide.

Kod pretrazivanja ides na:

Croatia-Others a osetljivost pretrazivanja po volji.

Mora raditi, pa radi mi tako zadnjih 6-7g s time da sam 4 ploce promjenio i 3 platforme sigurno... no kazem iskljucivo sa windows driverima !

Radi i media centar u w7, radi sve...
silver_tip je offline   Reply With Quote