Citiraj:
Autor Nikky
Koliko vidim po netu W7 x64 pametuje pa gura svoje drajvere, treba ih deinstalirat i obrisat, kao admin forsirati manualni install odr. drajvera,
poželjno "uhvatit" fajlove iz ovih install paketa da ih imaš raspakirane ...
|
Bas naprotiv, od Viste pa nadalje treba koristiti iskljucivo drivere sto dodju sa windows update, svaka druga kombinacija nece stabilno raditi ili uopce nece raditi.
Ovo se odnosi na:
DTV2000H
DTV1000T
Dakle posjedujem 3 komada od rev1 do rev 3 DTV2000H i jednu DTV1000T koja je trenutno u kompjuteru. Razlike nema izmedju nih skoro apsolutno nikakve osim sto je jedna analogna + digitalna a DTV1000T je samo digitalna.
Takodjer se razlikuju jer jedna ima 6 pinski konektor u 3 reda a druga 9 pinski konektor u 3 reda za spajanje VIDEO IN putem s-video ili cvbs i jos neke sitnice...
Zadnju DTV2000H sam kupio tu na forumu za 80kn od clana koji me uvjeravao da za w7 i nadalje nema drivera... a ja vec 3 doma imam i koristim....
Procedura za @acer
Sve deinstalirati sto si do sada instalirao, pocistiti registry dobro i izvadi ju van kompa i opet pocisti registry.
Kada ju vrnes nazad u komp ako si dobro sve pocistio nece biti drivera za nju, mora ti upitnik biti u device manageru. Ides na windows update drivera iz device managera ako si na w10 s time da moras podesiti prvo device installacion settings da ti povuce drivere.
Kada dobijes u device manageru sve isto kao na mojoj slici samo ce pisati DTV2000H i DTV2000H ( TS ) onda instaliras WinFastPVR2_setup_20339 ( ako nemas, okacim ti ) da se instaliraju potrebiti codeci itd...
Kada restartas pokrenit ce se WinFast Wizard i napravis iz njega update svega i tek onda skeniranje ide.
Kod pretrazivanja ides na:
Croatia-Others a osetljivost pretrazivanja po volji.
Mora raditi, pa radi mi tako zadnjih 6-7g s time da sam 4 ploce promjenio i 3 platforme sigurno... no kazem iskljucivo sa windows driverima !
Radi i media centar u w7, radi sve...