View Single Post
Staro 03.10.2005., 19:16   #34
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Zanimljiva je ova tema-sve je puno škvadre te sa nabrijanim autima, te sa motorima...baš me zanima koliko ih u stvari ima auto, koliko u stvarnosti iznose te stotine tisuća kilometara za volanom, koliko ih je zajahalo nekaj jače od matiša ili bicikla

To se murja gazi, to se murji bježi...

Znam da par ljudi tu ima i bolje aute i motore i da ih zna voziti, ali po ovoj spiki je PCE živi rasadnik okrutnih drivera-nešto za GP, nešto za F1...

Baš me zanima koliko je "mangi" sjelo po kiši na motor i zapičilo ZG-RI, vozilo po jakom vjetru ili kad zapadne pola metra snjega autom relaciju od par sto km...

A budući da su drotovi koji voze motore na poslu privatno zagriženi bajkeri (većina) znate tko će najebati???

Skuteraši i "gradski polu-enudarši"
Šminkeri od-semafora-do-semafora i slični.

Tipovi koji su npr. meni prije rotora izletjeli sa benzinjače bez gledanja i slični.
("izletjeli" bi bilo sa otprilike 30km/h)

bdw-da se ne bi slučajno skuteraši uvrijedili, mislim na onu većinu PANIČARA koji naprave sranje u prometu čim se nađu u situaciji koja je njihovom mozgiću strana...
evo ja koji sam se javio nisam šminkić i na motoru sam se vozio i po snijegu i kiši i tuču sam na motoru doživio i sve, i znam da dosta motorista vozi motore u murji ali ima i onih koji voze a neznaju ni šaltati, govorim iz iskustva kad me je lovio na onoj yamahi starijoj 250ccm koju murja ima u zagorju
Tommek je offline   Reply With Quote