Citiraj:
Autor Sam Fischer
Hahaha, dobar!
Da'Bog da zavojnice ne cvilile i to je to
Jebenica!
|
970ka, koliko god bila omražena kartica, se savršeno uklapa u konfiguraciju, nije super-duper jaka, ali je jako hladna. Zavojnice ne cvile dok se FPS ne popne iznad 100, a to se događa nikad s vsync upaljenim.
Citiraj:
Autor Nikol@Grozni
Ide dobrim putem
Kojom metodom si Ihs skido, sa ziletom il ?
|
Stega/škripac/vice metoda. Uhvati se IHS u škripac i čekićem udaraš drvenom daskom po PCBu procesora, sve dok se ne odvoji od IHS-a. Probao sam prije toga žiletom, ali moraš imati JAKO tanak žilet, tak da sam odustao kad sam vidio da skidam gornji sloj zaštitnog laka na procesoru.
Citiraj:
Autor Nikol@Grozni
Mozda da ove fulane rupe za napajanje pobrusis ili izrezes i na prava mijesta zaljepis ili zaserafis ( zavaris? ) komade aluminija, nece bit ko orginal al ce funkcionirat za prvu ruku ukoliko ne nabavis novu plocu alu.
|
Ma jok, kad nešto već DIY radim od nule, ako nije dobro onda nije dobro.
Citiraj:
Autor Nikol@Grozni
esi ga sfuso, al to je tak sa diy projektima uvijek se zezne nes haha
|
Nauči se nešto, a nadam se i drugi. Uvijek prvo treba isprintati papir/matricu s rupama za bušenje, zalijepiti to kako treba i onda po toj matrici bušiti. Ovako mogu na tisućinku mm točno u sketchupu nacrtati, ali dovoljno je da svrdlo malo pobjegne kod svake rupe/rezanja i moš se pozdraviti sa svojim picassom
Za utjehu sam izrezao prednju mrežicu tj. kućište za 180mm vent na phenomu, tu nije bilo moguće toliko fulati
--
Nadam se da ću ovaj tjedan još se poigrati s OC-om, a kopka me i prodati kompletnu konfiguraciju, naravno za normalnu cijenu, a da ja novu složim, najavljena je nova impact VIII