View Single Post
Staro 12.10.2015., 11:32   #127
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Hahaha, dobar!

Da'Bog da zavojnice ne cvilile i to je to

Jebenica!
970ka, koliko god bila omražena kartica, se savršeno uklapa u konfiguraciju, nije super-duper jaka, ali je jako hladna. Zavojnice ne cvile dok se FPS ne popne iznad 100, a to se događa nikad s vsync upaljenim.

Citiraj:
Autor Nikol@Grozni Pregled postova
Ide dobrim putem

Kojom metodom si Ihs skido, sa ziletom il ?
Stega/škripac/vice metoda. Uhvati se IHS u škripac i čekićem udaraš drvenom daskom po PCBu procesora, sve dok se ne odvoji od IHS-a. Probao sam prije toga žiletom, ali moraš imati JAKO tanak žilet, tak da sam odustao kad sam vidio da skidam gornji sloj zaštitnog laka na procesoru.

Citiraj:
Mozda da ove fulane rupe za napajanje pobrusis ili izrezes i na prava mijesta zaljepis ili zaserafis ( zavaris? ) komade aluminija, nece bit ko orginal al ce funkcionirat za prvu ruku ukoliko ne nabavis novu plocu alu.
Ma jok, kad nešto već DIY radim od nule, ako nije dobro onda nije dobro.

Citiraj:
esi ga sfuso, al to je tak sa diy projektima uvijek se zezne nes haha
Nauči se nešto, a nadam se i drugi. Uvijek prvo treba isprintati papir/matricu s rupama za bušenje, zalijepiti to kako treba i onda po toj matrici bušiti. Ovako mogu na tisućinku mm točno u sketchupu nacrtati, ali dovoljno je da svrdlo malo pobjegne kod svake rupe/rezanja i moš se pozdraviti sa svojim picassom

Za utjehu sam izrezao prednju mrežicu tj. kućište za 180mm vent na phenomu, tu nije bilo moguće toliko fulati

--

Nadam se da ću ovaj tjedan još se poigrati s OC-om, a kopka me i prodati kompletnu konfiguraciju, naravno za normalnu cijenu, a da ja novu složim, najavljena je nova impact VIII