Ma nema na čemu
U principu sva bit ovoga posta iznad jeste da...
Nisam ja izmislio ovaj tutorial, postojala je tema o 771 na 775 i ljudi su zabrijali, ispitivali šta i kako i ja našao kako i šta, preveo, prilagodio "for dummies" i zapisao na forum u obliku tutoriala najjednostavnije što sam mogao...
Također sam i odradio obe stvari opisane u tutorialu...
Stari DFI je zahtjevao kucanje naredbi jer je imao AWARD bios i služio me par godina a Asus kojega sam nabavio kasnije ima AMI BIOS i radi još dandanas tj. stoji u rezervi...
No od toga dana kako sam napravio ovaj tutorial jednoteista pitanja stižu na PP koja sam nakraju obuhvatio u FAQu i mislio sam da će biti dovoljno...
No međutim eto, još uvijek ljudi postavljaju ista banalna pitanja...
Moj BIOS se zove xxyyzz.xyz, što će biti ako ga preimenujem u BIOS.BIN kako piše u toturialu... hoće li i dalje valjati
Rekoh nemam ništa protiv da me se kontaktira ako je neki stvarni problem i ako je netko stvarno zapeo na jednome od koraka, pa budem i to progooglao, saznao, ubacio u tutorial kao i ovaj FAQ nakraju...
Iz toga je nakraju i nastao onaj dio u tutorialu o tome što raditi ako u BIOSu nema dovoljno mjesta za sve kodove...
Ali ipak je lakše kliknuti na PP i ispitivati mene o banalnostima ili stvarima koje su već pokrivene tutorialom nego ukucati u google, kliknuti na prva 2 linka koja izbaci i pronaći odgovor...