View Single Post
Staro 10.10.2015., 16:54   #399
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Ja se ponovio i kupio jos jednu leopold fc660m. Osobno mi taj layout daleko najvise pase, a s obzirom da ih vise nema bas za kupiti rekao da iskoristim priliku. Sad imam jednu doma,jednu na poslu i jednu za rezervu

A osim toga jednog pokera i jednog compaqa 11800. Mozda malo previse tipkovnica.
Lijepo lijepo

Baš sam nedavno na redditu naletio na jednu sa ovim keycapsima ...
Btw usporedba FC660M i Pokera (II ?), ima kakve osjetne razlike, kvaliteta, fičuri, koji switchevi, itd ?

Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Plastika na Das-u je PBT tako da se ne moraš zamarati
Ne znam kakva je na prethodnoj generaciji, ali ove nove imaju tanji ABS (na moju žalost), koji ostavlja onaj osjećaj pod prstima nakon dužeg korištenja. Neki ovo vole, a neki baš i ne

A ustvari danas se pretežno i koristi ABS tako da baš i nema nekakvog velikog izbora, barem kada pričamo o debljoj plastici.

Uz to koriste i Screen printing sa UV zaštitom ... ali što je tu je

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ubo coolermaster quickfire rapid i, za sad generalno zadovoljan, treba mi malo privikavanja na hod tipki ali je za sad ok. 5 stupnjeva osvjetljenja, i 5 razlicitih modova , 4 profila , nkro i tenkeyless , sve sto sam trazio. Apexicu koristim na poslu gdje imam vise prostora za takvu mrcinu
Izgleda solidno Koji switchevi ?

Javi dojmove kada se slegnu tj. pluseve i minuse koje primjetiš s korištenjem. Npr. na svojoj tek nakon nekoliko tjedana korištenja primjećujem neke stvari i polako se počinjem privikavati na nju (i ona na mene ).

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 10.10.2015. u 17:06.
dh41400 je offline   Reply With Quote