Citiraj:
Autor rendula
Ja se ponovio i kupio jos jednu leopold fc660m. Osobno mi taj layout daleko najvise pase, a s obzirom da ih vise nema bas za kupiti rekao da iskoristim priliku. Sad imam jednu doma,jednu na poslu i jednu za rezervu
A osim toga jednog pokera i jednog compaqa 11800. Mozda malo previse tipkovnica. 
|
Lijepo lijepo
Baš sam nedavno na redditu naletio na jednu sa ovim keycapsima ...

Btw usporedba FC660M i Pokera (II ?), ima kakve osjetne razlike, kvaliteta, fičuri, koji switchevi, itd ?
Citiraj:
Autor bor1s
Plastika na Das-u je PBT tako da se ne moraš zamarati 
|
Ne znam kakva je na prethodnoj generaciji, ali ove nove imaju tanji ABS (na moju žalost), koji ostavlja onaj osjećaj pod prstima nakon dužeg korištenja. Neki ovo vole, a neki baš i ne
A ustvari danas se pretežno i koristi ABS tako da baš i nema nekakvog velikog izbora, barem kada pričamo o debljoj plastici.
Uz to koriste i Screen printing sa UV zaštitom ... ali što je tu je
Citiraj:
Autor xulos
Ubo coolermaster quickfire rapid i, za sad generalno zadovoljan, treba mi malo privikavanja na hod tipki ali je za sad ok. 5 stupnjeva osvjetljenja, i 5 razlicitih modova , 4 profila , nkro i tenkeyless , sve sto sam trazio. Apexicu koristim na poslu gdje imam vise prostora za takvu mrcinu 
|
Izgleda solidno

Koji switchevi ?
Javi dojmove kada se slegnu tj. pluseve i minuse koje primjetiš s korištenjem. Npr. na svojoj tek nakon nekoliko tjedana korištenja primjećujem neke stvari i polako se počinjem privikavati na nju (i ona na mene

).