View Single Post
Staro 03.10.2005., 16:29   #28
gremlin33
just like Registered User
Moj komp

gremlin33's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
joj,joj,joooj sve mi se skršilo,
sad kad se skršilo ja bi to podijelio na dvije particije.
međutim jedva da se usudim pitat...nemojte se se smijat al'
ja neznam to particionirat kad mi je format na NTFS-u. Imam bootabilnu disketu od '98 i jedino što mi pada staviti neki instalacijski cd od XP-a napraviti format na Fat32..i onda nabrzinu ispiknut cd-e...tutunut disketu i bootat s nje pa ga podijeliti na dvije particije i onda staviti win2000AS...
pa bih potom ipak narisao image (dok još nije instaliran AD) na drugu particiju.
I neću obećajem konvertirati diskove u dynamic format (to su trebali biti diskichi za podatke a ne za system)
to je bilo pitano iz razloga što bih trebao nekako napraviti skriptu ili nešto da mi se obadva ta harda automatski kod korisnika mapiraju kao npr f: on ServerUtil i
g on ServerMultiMedija

a da ne budu HomeFolder

"BDW, za kucne mreze: ne vidim uopce cemu dizati AD. Sve ce fercerati i ako ti je server u Workgroupi (osim ako nije SBS), cak sam server nece biti dodatno opterecen idiotarijama koje se uopce nece niti iskoristavati.
Inace, moj favorit za kucne mreze je Win2003 Web Edition: ne moze biti AD kontroler (ali moze biti clan), ne zahtjeva user/device CAL-ove (ali moze sluziti kao DATA i PRINT server), a ima sve sto je jednom kucnom serveru potrebno. Uza sve to je i jeftiniji od Standard verzije 2k3 servera, ali moze se kupiti samo kao OEM."

a di si bio kad sam ja počinjao
sad imam neku trial verziju od 120dana...pa na njoj učim dok ne umrem