View Single Post
Staro 10.10.2015., 02:19   #1139
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Vjeruje mi radio sam za Ph**** sport, radio sam na Jajalovom transferu Koeln....u krivu si. Tražio ga je SOldo da mu treba....nemoj mi reć da je Finke gledao HNL i Slaven Belupo svih tih godina

Zamisli da ti treba golman a ovaj ti dovede 5. napadača....kao šta su napravili s Krstanovićem u Rijeci...kad se Kek se od muke napio u restoranu u Malinskoj i govorio da to samo ima u Hrvatskoj i nigdje drugdje.

Al ovako,pošto sam si dobar s nekim bivšim izbornicima i njihovom braćom. Oni su dovedeni na zahtjev trenera u Bayern. Što da se oslabi Bayer što da se dobije na kvaliteti. Inače ja i bivši izbornikov brat smo susjedi na zagrebačkom Beverlyu i pijemo kave skupa pa znam šta meljem

U Italiji također,trener traži igrače,ne klub.

Za zadnji transfer Bayerna također znam pouzdano,da je Comana isključivo htio Guardiola....zato jer su mu oba krila ozlijeđena. Tražio ga je,dobio ga je i igra. Da ga nije tražio nebi igrao. Veoma jednostavno. A i mediji to potvrđuju: (P.S. zamisli da su mu doveli Marka Rog-a il nekog sličnog kalibra samo zato jer se Sammeru sviđa)

Citiraj:
The background to Munich's interest in Coman is that Bayern coach Pep Guardiola wants to have two fleet-footed wingers for this season's Champions League campaign, having exited the competition in the semi-finals for the last two years
Citiraj:
Guardiola has obviously been a fan of Coman for some time now, he was one of the first managers looking to swoop in on Coman when his contract at PSG expired, last summer Coman chose Juventus but this time, Guardiola has got his chance with his man, and Coman will be his player.
Velim ti,ovaj način koji ti tvrdiš,to nepostoji nigdje u svijetu osim na balkanu. U suprotnom bi treneri igrali ruski rulet a ne nogomet. Recimo Mihajlovic tražio Bertolaccija i Romagnolija...uprava platila preko 40 milera za njih....znaš kad bi dali za njih inače 40 milera? Trener zahtjeva pojačanja na temelju pozicija koje krpa,trener odgovara poslom. Allegri je tražio Mandžukića...dobio ga. Koja bi uprava dala tolko za lika koji nemre 5 puta istehnicirat? Mancini tražio Perišića....20 milja. Znaš kad bi bilokoja uprava na svijetu dala toliko za njega? Nikad pa ni onda. Isto tako si je doveo dva iz Galatasaraya koja je trenirao. Moš si mislit kad bi uprava dovela flop-a iz serije A Mela i nepoznatog lijevog beka.

A sutra ću ti na kavi(ako se zbudim naravno) pitat dal je trener u Borussiji imao ikakve veze sa dovođenjem igrača,jer ipak je susjed pored Bayera,bayerna,juvea ipak igrao i za Dortmund

Sad vidim,prva stvar koju je napravio Klopp ko trener Dortmunda je doveo Subotića sa sobom iz Mainza. Doveo si je i Hummelsa iz druge momčadi Bayerna...solo si je obranu složio u samom startu

Citiraj:
Mats Hummels and Neven Subotic newcomer. Both only 19 years, both internationally still totally inexperienced. Subotic has so far completed only one Bundesliga game.
Very courageous, Mr Klopp!
Citiraj:
Klopp personally requested FC Bayern teenager.
Citiraj:
In the 2008 summer off-season, Mainz head coach Jürgen Klopp got a job coaching Borussia Dortmund and was instrumental in bringing Subotić along with him.
Doveo ih je Zorc....tražio ih je....Klopp...tko normalan želi u sezonu krenuti sa dva tinjdžera od kojih jedan ima jednu seniorsku tekmu? Well done Klopp

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.10.2015. u 03:16.
trouble je offline