09.10.2015., 19:33
|
|
noob?
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Autor ravkan
Ja sam bas skinuo i odigro par DM napucavanja. Ne svida mi se. I dalje je daleko to od UT-a. Ovako za odigrat ok i guess, ali da bi me privuklo da igram stalno, bas i ne. Rade opet upalim UT prvi i odem se tamo napucavat po serverima koji su jos uvijek zivi. Na prvu ruku me vise podsjeca na sve novije nastavke nego na sami UT. Ili sam ja pre dugo igro UT, ili sam ostario pa me vise to ne privlaci
Ali dobro, ovo je tek alpha. Vidjet cemo kak ce to biti u buducnosti
P.S. Ovaj novi deck? Koma ...
Ovo je takoder moje misljenje. Ali mislim da je UT trebo zivjet na slavi ko CS. Znaci malo poboljsana grafika tu i tamo koja novost i to je to. Vec sa 2k3 i 2k4 su pokusali totalno promjenit igru. Umjesto da su samo malo proljepsali grafiku ali ostavili sve isto, mape, modele, gameplay itd itd. CS u doba UT-a mi je bila kanta igra, a sada mi je bolja, pogotovo kada vidim da je ovo opet nabrijano sa svime, osim sa gameplay.
|
A tu si znači :P kakav novi deck ja neznam kaj si ti vidio ali ako briješ ovaj deck kaj se trenutno igra to ti je na ut1 classic, a ovaj lik je napravio deck 67 u novom engine-u i radi još par njih deck pa će se votat koji je najbolji i taj će završit u igri,evo link pa pogledaj https://forums.unrealtournament.com/...-Deck-67/page2
|
|
|