View Single Post
Staro 09.10.2015., 13:06   #3764
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Evo ija uzo Z3 Compact pred nepuna dva dana jer mi bio više seksi nego Z5 Compact. Birao sam srcem, a ne razumom. Razum je htio Galaxy S5, ali sam ga otkanto.

Čekao sam strpljivo da nam ovaj novi dođe pada ih oba primim uruku i Z5 Compact fakat čudno leži u ruci, kao da je nekom kremom namazat odpozadi. Morate probat dab skužali.

Nego, de dajte mi preporuku koji kejs da metnem nanjeg (iako mi je žao išta metat jer ga sve poružni) i da li da stavljam one screen protectore za spreda i straga koji dođu s njim u kutiji. Mislim, džabe ti lijep mobajl kada te oklope ponalijepiš uzduž i poprijeko. Nikad dosad nijesam screen protector koristio. Majkemi.

Gleđo sam i na onu trakicu od iznutra i piše tamo da je 31. tjedan 2015. urađen aparat pa mislim da sam uzo jednog od zadnjijeh proizvedenih kompakata starije generacije. To je nadam se dobra stvar...

:-)

Kad su vaši urađeni, šta trakica kaže? Imate li neku krpicu s kojim ga polirate dase sjaji? ARF za staklo valja ili ga bolje satim nemazat?

The Man je offline