View Single Post
Staro 09.10.2015., 00:28   #1133
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Malo potcjenjivanja tu ima, ali ti ga pak precjenuješ.
Treba zapamtiti da je Klopp u Dortmundu bio TRENER, ne menadžer.

Ukoliko će u Liverpoou trebat vodit i transfere, sumnjam da će to izgleda nešto bolje nego što je do sada izgledalo.

A nekak sumnjam da će to puno bolje izgledat i na terenu - barem u prvih 6mj. do godinu dana.

Ne samo nesposobna struka.
Nerealna očekivanja navijača kao i Engleskih medija također igraju veliku ulogu.

Imam filing da Liverpool ne bi spasili ni Ancelotti i Klopp zajedno.
Covjek je sam doveo Kagawu, Blazykowskog (kako li se vec pise), Lewu, itd. Cak i naseg Perisica. Ima nos za igrace. Znanje ocito ima. Problem je sto mu mozemo suditi po Mainzu (ako se ne varam?) i po Dortmundu. Samo po ta dva kluba. U oba je obavio odlican, ma perfektan posao.

Sad, nije nikad bio pod velikim pritiskom. I unatoc dva odlicno obavljena posla, nema nekog vece iskustva (u usporedbi sa nekim trenerskim velikanima barem...).

No smatram da je pool napravio najbolji moguci posao dovodjenjem kloppa. Sad, da li ce to samo po sebi biti dovoljno? Nemam pojma. No boljeg nisu mogli dovesti. Nikako. IMHO naravno.

Premiership nisam pratio ni kad su realno imali najjacu ligu na svijetu. Necu ih sigurno ni sad pratiti kad su drugorazredni europski olosh (trololololo ). No bit ce mi zanimljivo ponekad baciti oko samo radi Kloppa. Obozavam tog lika, sto radi njegova znanja, sto radi bolesnog entuzijazma, a ponajvise radi izjava i sl. sitnica. Nije on Mou, ovo je zanimljiv covjeculjak i gospodin covjek, a ne egoisticno govn....
Mileni je offline