Citiraj:
Autor bor1s
Samo da se pridružim Maru u dobronamjernom prijedlogu za sekundarni izvor svjetlosti u prostoriji gde vam se nalazi kompjuter tijekom noći. Bez obzira koliko si smanjio brightness bespotrebno naprežeš oči. Ja sam svoje prijatelje sve navikao na tu soluciju  i ni jedan se nije vratio kasnije na potpuni mrak tijekom nekog rada po noći jer se u kratkom roku osjeti manji zamor očiju. Ovo za osvjetljenje ni meni nije jasno za bilo koga tko se na dnevnoj bazi susreće s kompom. Kontraintuitivno mi je da gleadaš u tipke umjesto da se učiš ne gledati dok pišeš tako da ubrzaš tipkanje i automatiziraš ga, zbog toga sam i uzeo Das Ultimate i dok se navikneš odlična stvar mada malo ukućane smeta no label tipkovnica  . Ja sam svoj Das nabavio prije nekih 5 godina u Njemačkoj i stvarno odlična dugoročna investicija preporuka od mene, iako su skupe dosta. Doduše danas su se svi prikačili na taj vagon mehaničkih switcheva tako da je izbor ogroman i dostupnost je velika.
|
Slazem se sa svime napisanim. Osvjetljenje na tipkovnici mi je iskljucivo kao "dekoracija", ako je napravljeno da decentno svijetli i da su osvijetljena samo slova i znakovi. Ovo gdje svjetlost probija ispod tipki i na sve strane izgleda katastrofa.