View Single Post
Staro 08.10.2015., 01:35   #1975
UnimatriX
Premium
Moj komp

UnimatriX's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor ezav Pregled postova
Moram priznati da im je izgleda kvaliteta osoblja u serevisu pala.

Frend je uzimal komp kod njih i bilo ga je strah da ga sam slozi, a posto je uzimal celi komp a slaganje besplatno dal je njima da mu sloze komp. I mogu reci kompletna katastrofa od slaganja. Uzel je Zalmana R1 kuciste jer mu je bil lep, ali je problem kaj je na proc stavljen Coolermaster 212 Evo koji nazalost izgleda ne stane u to kuciste, ali divne "majstore" u ADM nije briga za to, jednostavnostavno su nagurali bocnu stranicu preko njega, to kaj je izbocena par milimetra nema veze ko to gleda uz to kable menagmenta ima ono minimalno i lose napravljenog, stavili su pokorov na vrh kucista u vent ispod njega (koji nema od kuda vuci zrak), ima udubljenje na jednoj bocnoj stranici ..

Ma ono totalna katastrofa, i jos uz to su ga obljepili naljepnicama da gubi granaciju ako ga otvori ... Dok smo ga spremali natrag u kutjiu se culo kak u kucistu ronda neki sraf ili tak nekaj kaj slobodno putuje uokolo ...

Ono rekel sam u da ima to nosi nazad i pita ih dali su im svi doma ...
Tako ono uzasno razocaran i definitivno nije ducan koji bi nekom ikada vise preporucil ... Jer ovo je katastrofa ...
Definitivno im nemojte dati da vam slazu kompove ...
Jer izgleda da su za to nesposobni ...
Ja isto imam R1 i uzeo sam Mugen 4 baš zbog visine od 156 mm i još uvijek mi dodiruje stranicu kad zatvorim kućište, nije nagurano niti je problem, ali je taman do stranice, a s obzirom da je 212 EVO 159 mm, sigurno je bilo naknap ugurano, a sad da li to može stvoriti dodatan pritisak na matičnu i veće probleme ne znam, ali znam da bi im ja to nosio tamo jer su mogli nazvat i javit kakva je situacija barem, ovako ne možeš ni pogledat na što to liči iznutra.

Što se tiče ventova sa gornje strane, mora se maknut onaj poklopac za airflow, jbg, drugačije ne ide, to je najgore riješen otvor gornje strane kućišta ikad, totalno debilno, ali jbg sad...
UnimatriX je offline   Reply With Quote